De Museumfabriek

Word vriend van De Museumfabriek en Rijksmuseum Twenthe

Vrienden raken in Rijksmuseum Twenthe en De Museumfabriek nooit uitgekeken. Als Museumvriend steunt u de musea en heeft u gratis toegang tot beide musea.

Vrienden maken het museum

Verder:

-  kunt u gratis deelnemen aan speciale vriendenactiviteiten met kijkjes achter de schermen en een private view van een tentoonstelling;

-  kunt u deelnemen aan kunstreizen, vriendenexcursies en lezingen die we in beide musea organiseren;

-  krijgt u onze thematische tijdschriften helemaal gratis en

-  ontvangt u regelmatig de digitale nieuwsbrief zodat u werkelijk niks hoeft te missen.

U bent al Vriend voor 40 euro per jaar, voor 60 euro per jaar bent u zelfs Museumvriend voor twee. U heeft dan dezelfde privileges als gewone Museumvrienden, maar mag u altijd iemand meenemen naar het museum en de Vriendenactiviteiten.

Wilt u meer informatie of zich opgeven als Museumvriend, mail dan naar servicecentrum@demuseumfabriek.nl of vul gelijk dit formulier in.