De Museumfabriek

Genomineerd voor Overijsselse Vrijwilligersprijs 2017

Iedere dag zetten meer dan honderd vrijwilligers zich keihard in voor TwentseWelle. Zonder hen konden wij niet eens bestaan. Help je mee om onze harde werkers eens extra in het zonnetje te zetten?
Stem op ons!


Iedereen draagt zijn eigen steentje bij

Iedere vrijwilliger heeft hier zijn eigen expertise. De één kan je alles over vogels vertellen en de ander is helemaal thuis in ons textielverleden. Van deze passie, kennis en ervaring maken wij  dankbaar gebruik; Voor onze tentoonstellingen, maar ook evenementen. Zo worden er vaak lezingen of meet-ups georganiseerd over hun vakgebied. In ruil daarvoor worden er leuke uitjes georganiseerd en krijgen vrijwilligers toegang tot bijzondere evenementen, ook bij het Rijksmuseum Twenthe met wie TwentseWelle samenwerkt.

Daarnaast ontvangen vrijwilligers met de Kerst en bij afscheid altijd een kleinigheidje. Het is een inspirerende omgeving om te mogen werken!


Zet onze vrijwilligers in het zonnetje

Onze samenleving kan niet zonder vrijwilligers. Meer dan de helft van de inwoners in Overijssel is actief als vrijwilliger. Daarmee zit Overijssel in de top drie van alle provincies! 

Met de Overijsselse vrijwilligersprijs wil de Provincie Overijssel haar grote waardering uiten voor de – vaak onzichtbare- inzet van al die duizenden Overijsselse vrijwilligers. 


Onze vrijwilligers maken het mogelijk dat jij mooie, interessante en bijzondere exposities bij TwentseWelle kunt bewonderen. Kunnen wij rekenen op jouw stem?