Concert: Sounds of Interstellar Space                    Het heelal als inspiratiebron voor alle muziek

Het heelal als basis voor al je composities. Groter kan je inspiratiebron niet zijn. Accordeonist Rik Cornelissen, vibrafonist Vincent Houdijk en contrabassist Maciej Domaradzki, samen vormen zij TRIFID, gaan op tournee met hun nieuwe programma Sounds of Interstellar Space. Het titelstuk is geschreven op basis van recent door de NASA en ESA opgevangen golven in de buurt van Saturnus.

Op 26 oktober is de voorstelling te zien bij De Museumfabriek in Enschede in het tijdelijke planetarium met de zeer bijzondere Zeiss projector. De lezingen wordt verzorgd door Dr. Djoeke Schoonenberg en Leon Houbben. De avonden worden afgesloten met een workshop waarnemen,

inclusief grote telescopen en, bij helder weer, daadwerkelijk inzoomen op

hemellichamen.