GEWEEST: Feestmaand in de Makerspace

In de feestmaand december kun je allerlei leuke activiteiten doen in de Makerspace van het museum. Maak bijvoorbeeld je eigen bibbersint of -kerstman of knutsel een Sint of Kerstman van een ijsstokje. Ook kun je een prachtige kerstbal maken voor in je eigen boom! Doe jij mee?

Lekker bibberen!

Buiten is het koud en Sinterklaas en de Kerstman brengen in december pakjes rond, brrrrr!

Maak je eigen Bibbersint en Bibberkerstman in De Makerspace tijdens de feestdagen.

Alle dagen van 30 november t/m 24 december 11.00 - 16.00 uur.

Sint on a stick!

Maak je eigen decoratie voor de feestdagen. Knutsel een Sinterklaas of Kerstman op een ijsstokje! Brrrr!

Alle dagen van 30 november t/m 24 december 11.00 - 16.00 uur.

Kerstbal uit de textielfabriek

De Museumfabriek was vroeger een textielfabriek. De mooiste stoffen werden er gemaakt! Maak een eigen kerstbal met deze stoffen en hang ‘m thuis in je kerstboom of voor het raam!

Alle dagen van 10 t/m 24 december 11.00 - 16.00 uur.