De Museumfabriek – Het familiemuseum van Twente - te Enschede

Verhuur in Rijksmuseum Twenthe en De Museumfabriek


Rijksmuseum Twenthe en De Museumfabriek lenen zich uitstekend als bijzondere vergaderlocatie of voor een exclusief business-event. Op de 7e verdieping van de toren van De Museumfabriek vergader je met een prachtig uitzicht over Roombeek. De Gobelinzaal van het Rijksmuseum is een bijzondere locatie voor exclusieve partijen en bijvoorbeeld een huwelijksvoltrekking. Maar denk ook eens aan de prachtige museumtuin van het Rijksmuseum. 


Voor meer informatie kun je contact opnemen met het servicecentrum van Rijksmuseum Twenthe, via servicecentrum@rijksmuseumtwenthe.nl en tel. 053 - 2012000.


RMT Verhuur 

Museumcafé en binnentuin RMT

In het paviljoen en op het terras van de aangrenzende binnentuin is het heerlijk genieten. Het museumcafé is een ontwerp van architect Ben van Berkel en werd geopend in 1996 en gerenoveerd in 2012. H ...

RMT Verhuur 

Gobelinzaal in RMT

De Gobelinzaal in Rijksmuseum Twenthe is een imposante hoge zaal, majestueus, met moderne kroonluchters van glaskunstenaar Bernard Heesen en aan de muren zes Gobelins (circa 1650 – 1675), prachtige ...

RMT Verhuur 

Huwelijken

Wist u dat u ook kunt trouwen in Rijksmuseum Twenthe? Van huwelijksvoltrekking tot uitgebreid diner: dit museum in Enschede is een van de mooiste officiële trouwlocaties in Twente. 

MF Verhuur

BankGiro Loterij Auditorium

Het auditorium van De Museumfabriek is een prachtige zaal met een ingetogen sfeer die door de Twentse Schilderijengalerij een verbinding legt met de IJzeren Eeuw van Twente.

Lees meer
MF Verhuur

Lokaal Roombeek

Lokaal Roombeek bevindt zich direct naast de hoofdingang van De Museumfabriek met een schitterend uitzicht op de wijk Roombeek. Dit museumcafé werd geopend in 2018 en ademt een huiselijke sfeer.

MF Verhuur

Makerspace & Ateliers

Rijksmuseum Twenthe en De Museumfabriek beschikken allebei over meerdere ateliers. Ieder atelier heeft een eigen stijl en uitstraling. Deze ateliers zijn uitermate geschikt voor workshops, kleine pres ...