De Museumfabriek

Speel mee met de BankGiro Loterij voor De Museumfabriek

Bij de BankGiro Loterij kunt u speciaal meespelen voor een museum dat u een warm hart toedraagt. Dat noemen wij ‘geoormerkt’. De helft van uw maandelijkse inleg gaat dan direct naar dit museum, waardoor zij bijvoorbeeld een tentoonstelling kunnen organiseren, een nieuwe aankoop of een restauratie kunnen doen.

Wat is het voordeel van geoormerkt meespelen?

Als u geoormerkt meespeelt voor een museum dan bent u supporter van het door u gekozen museum. En dat levert natuurlijk allerlei voordelen op; zo wordt u bijvoorbeeld uitgenodigd voor een bijzondere rondleiding of een arrangement.

Direct meespelen met de BankGiro Loterij

U kunt direct naar de site van de BankGiro Loterij gaan en u opgeven om mee te spelen voor De Museumfabriek. Speelt u al mee, geef dan aan de ledenservice door dat u graag geoormerkt wilt meespelen voor De Museumfabriek.

Hoe kan ik geoormerkt meespelen voor De Museumfabriek?

Mail uw gegevens aan Bankgiro Loterij Ledenservice: info@bankgiroloterij.nl

Met vermelding van onderstaande gegevens:

- Uw naam

- Uw adres

- Ik speel graag mee voor De Museumfabriek

U kunt uw voorkeur ook telefonisch doorgeven op 0900 – 300 1600. De ledenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.30 uur (€ 0,50 per gesprek).