Maak kennis met de insectenwerkgroep

De KNNV is de landelijke vereniging voor veldbiologie, voor actieve natuurliefhebbers en -beschermers. Voor mensen die graag meer over de natuur, planten en dieren willen weten en ervan genieten.

KNNV-leden organiseren natuurexcursies, inventarisaties, lezingen en cursussen.

De lokale afdeling Enschede van de KNNV is nauw verbonden aan De Museumfabriek. In dit verband is de Insectenwerkgroep van De Museumfabriek actief. Zij houdt zich bezig met actuele ontwikkelingen op het gebied van insecten. Deelnemers van de werkgroep doen waarnemingen en informeren elkaar hierover. Ook geeft men advies m.b.t. het optimaliseren van leefomstandigheden van insecten op basis van eigen inventarisaties. Met enige regelmaat organiseert de werkgroep lezingen voor een breder publiek.

Kennismaken?

De werkgroep komt iedere eerste dinsdag van de maand om 19.30 uur bijeen in Se Museumfabriek (m.u.v. juni, juli en augustus). Geïnteresseerden zijn van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met De Museumfabriek 053-2012099